Jätä sähköasennus ammattilaiselle!

Sähköturva Seinäjoki Oy suorittaa sähköasennukset ja automaatioasennukset ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, rakennuttajat kuin teollisuus. Toimimme pääasiassa Seinäjoella ja lähikunnissa, sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Toteutamme ammattitaidolla sekä pienet että suuret sähköasennustyöt. Yrityksemme on Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n sertifioima ja Turvatekniikan keskuksen rekisteröimä sähköasennusliike.

Suunnittelusta toteutukseen

Teemme ammattitaidolla myös sähkösuunnitelmat omakoti-, pari- ja rivitaloihin sekä liikehuoneistoihin ja teollisuuskiinteistöihin. Perinteisen sähkösuunnittelun ohella olemme erikoistuneet erityisesti valaistussuunnitteluun. Suunnittelutyössä käytämme apuna Cads Planner Electric -sovellusta sekä muita valaistuksen suunnitteluun soveltuvia ohjelmistoja.

Asiantuntija palveluksessasi

Tarjoamme laajan sähköalan osaamisemme myös asiakkaidemme käyttöön. Opastamme tarvittaessa sähkölaitteiden käyttöön liittyvissä asioissa sekä tarjoamme sähköteknistä konsultointia esimerkiksi rakennuttajien tarpeisiin sovitettuna. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Tarvitsit apua sitten kodin tai teollisuuskiinteistön sähköistykseen, sähkösuunnitteluun tai muihin sähkötöihin liittyen, niin ota yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla ja yhteydenottolomakkeella.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköturva J. Rintala Oy
Puurtajantie 25
60100 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 1851207-1
Puh: 041 445 4813

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköturva J. Rintala Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha