Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin

Varastossa

0,01 €

Mobair 4100 on ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin, joka siirtää lämmintä tai viileää ilmaa kätevästi huoneesta toiseen.

Asennus
Laite asennetaan yleensä oven yläpuolelle. Väliseinään tehdään aukko koneistolle. Teleskooppiläpivientikanava säädetään 10 mm lyhyemmäksi kuin väliseinä. Kanavan ja väliseinän väli tiivistetään. Puhallussuunta valitaan käyttötarkoituksen mukaan joko huoneeseen päin tai huoneesta poispäin. Säleiköt kiinnitetään aukkoihin virtaussuunta ylöspäin.

Laitteisto toimii 12 V DC-moottoreilla. Toimitukseen kuuluva säädettävä muuntaja liitetään pistorasiaan ja siitä lähtevä liitosjohto viedään joko seinärakenteen sisällä tai pinnassa laitteen sisällä olevaan liittimeen. Kun liitosjohto on kytketty laitteessa olevaan pikaliittimeen ja säleiköt ovat paikoillaan, on laite käyttövalmis.

Käyttö
Puhaltimen nopeudensäädin sijaitsee pistorasiaan liitettävässä muuntajassa. Vaikutus huoneen lämpötilaan on suoraan riippuvainen puhaltimien käyntinopeudesta. Suurimmalla nopeudella tehontarve on vain 4 W, joten laite voi olla jatkuvasti toiminnassa.

MOBAIR 4100

- ilmavirta 100...220 m3/h, 4 tehoa
- sähkö 12 V DC, 4 W pistotulppamuuntaja
- äänitaso 25...42 dBA
- valmistusmaa Suomi