Mitsubishi Electric Jet Towel -käsikuivain (JT-SB216JSH)

Varastossa

0,01 €

Mitsubishi Electricin omatuotantoa oleva Jet Towel on ollut Japanin markkinoilla jo noin 15 vuoden ajan. Maailmalla sen kysyntä on kasvanut hotellien, ravintoloiden, ostoskeskusten ja muiden laitosten etsiessä energiatehokkaampia ja luontoystävällisempiä tapoja säästää käyttökustannuksissa.

High speed -käsikuivain tuo mukavuuden, hiljaisuuden ja tyytyväiset asiakkaat. Tehokas Jet Towel kuivaa kätesi muutamassa sekunnissa poistamalla veden käsien molemmilta puolilta voimakkaalla puhallusvoimalla, 80 m/s. Jet Towel käynnistyy automaattisesti, kun kädet asetetaan laitteen sisään. Käsien kuivaus on hygieenistä, koska laitetta ei tarvitse koskettaa. Laitteen pinnat on käsitelty antibakteerisesti.

Energiatehokas Jet Towel -käsikuivain on edullisempi ratkaisu kuin totutut käsikuivaimet tai paperi- ja kangaspyyhkeet. Vesi keräytyy laitteen säiliöön ja lattiakin pysyy kuivana. Ei paperitukoksia, kuivausrullan loppumista tai ympäriinsä levinneitä paperituppoja!

Valitsemalla Jet Towel -laitteen säästät luonnonvaroja. Jet Towel on ensimmäinen design-käsikuivaaja. Sen ulkonäkö, hiljaisuus ja loistava toimintakyky herättävät ihastusta. Jet Towel -käsikuivaimessa yhdistyvät tyylipuhdas design, mukavuus, alhaiset kustannukset ja tehokkuus. Uusi Hyper slit -suuaukko tarjoaa nopean ja hiljaisen käyttökokemuksen.