Mitsubishi Electric Ecodan Next Generation

Varastossa

0,01 €

Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation -ilmavesilämpöpumppujärjestelmä on entistäkin tehokkaampi.

Ecodan Next Generation -ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla, käsittäen myös uuden, omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, sillä Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla Japanissa, mikä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ecodan Next Generation -lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, joten voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Lämpöpumpun pienen koon ansiosta se on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin.

Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen. Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan!

Koska Ecodan Next Generation tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.