Sähköalan asiantuntija

041 445 4813

Lvi-asennus ja -suunnittelu

Sähköturva J.Rintala Oy hoitaa lvi-asennukset varmalla otteella. Suoritamme lvi-asennuksia niin koteihin, mökeille kuin teollisuushalleihin ja liiketiloihin. Oli kyseessä sitten putkityöt, lämmitys- tai ilmanvaihtoasiat, niin meiltä onnistuu. Toimimme pääasiassa Seinäjoella ja lähikuntien alueella, tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Lvi-suunnitelmat energiatehokkuudesta tinkimättä

Palveluihimme kuuluu myös lvi-suunnittelu. Laadimme lvi-suunnitelmat aina kohteen erityisvaatimusten mukaan, tähdäten mahdollisimman energiatehokkaaseen lopputulokseen. Teemme lvi-suunnitelmia sekä uudis- että remonttikohteisiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin laitetaan projektisi yhdessä hyvään alkuun. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai suoraan sivujemme yhteydenottolomakkeella.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköturva J. Rintala Oy
Puurtajantie 25
60100 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 1851207-1
Puh: 041 445 4813

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköturva J. Rintala Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.