Jätä sähköasennus ammattilaiselle!

Sähköturva J.Rintala Oy suorittaa sähköasennukset ja automaatioasennukset ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, rakennuttajat kuin teollisuus. Toimimme pääasiassa Seinäjoella ja lähikunnissa, sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Toteutamme ammattitaidolla sekä pienet että suuret sähköasennustyöt. Yrityksemme on Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n sertifioima ja Turvatekniikan keskuksen rekisteröimä sähköasennusliike.

Suunnittelusta toteutukseen

Teemme ammattitaidolla myös sähkösuunnitelmat omakoti-, pari- ja rivitaloihin sekä liikehuoneistoihin ja teollisuuskiinteistöihin. Perinteisen sähkösuunnittelun ohella olemme erikoistuneet erityisesti valaistussuunnitteluun. Suunnittelutyössä käytämme apuna Cads Planner Electric -sovellusta sekä muita valaistuksen suunnitteluun soveltuvia ohjelmistoja.

Asiantuntija palveluksessasi

Tarjoamme laajan sähköalan osaamisemme myös asiakkaidemme käyttöön. Opastamme tarvittaessa sähkölaitteiden käyttöön liittyvissä asioissa sekä tarjoamme sähköteknistä konsultointia esimerkiksi rakennuttajien tarpeisiin sovitettuna. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Tarvitsit apua sitten kodin tai teollisuuskiinteistön sähköistykseen, sähkösuunnitteluun tai muihin sähkötöihin liittyen, niin ota yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla ja yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!